bootstrap themes
Mobirise


Jacqueline Beusmans

Kandidaat

Ik werd 46 geleden geboren in Herten (Roermond), waar ik ook ben opgegroeid. Samen met mijn man Arnold Jansen en onze drie kinderen (18, 16 en 13 jaar oud) wonen we al weer twintig jaar in het prachtige Sevenum.

Na mijn studie Nederlands recht in Tilburg ben ik ruim twaalf jaar als beleidsmedewerker werkzaam geweest op de afdeling VROM van de toenmalige gemeente Sevenum. Vlak voor de gemeentelijke herindeling ben ik samen met Arnold een eigen adviesbureau gestart op het gebied van ruimtelijke ordening. Inmiddels bestaat ons bureau al tien jaar. In mijn vrije tijd geniet ik graag van het buitenleven en het maken van (verre) reizen.

Als zelfstandig adviseur fungeer ik als het oor voor burgers en bedrijven die projecten willen ontwikkelen binnen (onder andere) de gemeente Horst aan de Maas en vice versa. Daar waar projecten op grond van het bestemmingsplan niet direct mogelijk kunnen worden gemaakt, is het voor mij een uitdaging om projecten die vanuit ondernemers- en maatschappelijk oogpunt toch wenselijk zijn, door alle planologische procedures heen te loodsen waardoor uiteindelijk mooie projecten gerealiseerd kunnen worden.

Door het nauwe contact met onder andere ondernemende burgers en bedrijven is het mijn doelstelling om beleid te formuleren dat aansluit op de thema's van de toekomst (duurzaamheid, leefbaarheid, gezondste regio, economisch en maatschappelijk verantwoord ondernemen). En daar wil ik me ook binnen de VVD in Horst aan de Maas voor inzetten.

VVD Horst aan de Maas