bootstrap menu

Twan Hoeijmakers

Toen ik hoorde dat de VVD, na zoveel jaren afwezigheid in de plaatselijke politieke arena, weer actief mee wilde gaan doen heb ik geen seconde getwijfeld en me aangemeld als kandidaat. Met mijn 70 jaar ben ik weliswaar niet meer de jongste, maar zeker nog altijd een gedreven inwoner van Broekhuizen en betrokken bij alles wat reilt en zeilt in de eigen woonkern, en ook in de andere vijftien kernen van onze mooie gemeente.

Inmiddels ben ik 48 jaar getrouwd met Nell en de trotse vader en opa van twee zonen, twee schoondochters en vier kleinkinderen. Die familie heb ik opgebouwd naast mijn voormalige ondernemerschap. Want ik 1999 heb ik mijn bedrijf bij gebrek aan opvolging in de familie verkocht. Daarna heb ik twee jaar deel mogen uitmaken van de raadscommissie welzijn om vervolgens twaalf jaar in de gemeenteraad mijn bijdrage aan de welvaart en welzijn van alle inwoners en ondernemingen in de gemeente te leveren.

Daarnaast heb ik diverse bestuursfuncties bij verschillende verenigingen vervuld, onder meer bij een voetbal- en golfclub. Mijn motto is: 'Niet lullen maar poetsen' dus eigenlijk gewoon doen. Daar ga ik voor!