bootstrap website templates
Mobirise


Roger Klinkers

Bestuur

Geboren, getogen en nog steeds een trotse 41-jarige burger van Horst aan de Maas. Ik ben getrouwd met Vanessa en samen hebben we drie zonen. In het dagelijkse leven ben ik senior adviseur van een grote scholengemeenschap in het voortgezet onderwijs in Arnhem, Duiven De Liemers, met als aandachtspunten inkoop, aanbestedingen en fiscaliteit.


Sinds 2004 ben ik lid van de VVD en ik zit sinds 2006 in het bestuur van de afdeling Horst aan de Maas waarvan de meeste tijd als afdelingssecretaris. De VVD kent in Horst aan de Maas een sluimerend bestaan sinds 2009. Een krachtig rechts liberaal geluid heb ik dan ook erg gemist.


Samen met penningmeester Jack van Gansewinkel en voorzitter Peter Elbers hebben we drie jaar geleden besloten om de VVD in Horst aan de Maas weer een nieuw elan te geven waarbij drie kernwaarden altijd voorop stonden en nog steeds staan: kwaliteit, integriteit en betrouwbaarheid.

Wij zijn als bestuur, en ik in het bijzonder, dan ook ontzettend blij en trots dat we ons als VVD weer kunnen presenteren met rechts liberale kandidaten die deze kernwaarden in zich meedragen en dit ook uitdragen ten behoeve van de burgers van Horst aan de Maas. We vertrouwen erop dat de kiezer deze kernwaarden ook omarmt door op 21 maart 2018 te kiezen voor ons!  

VVD Horst aan de Maas