site builder
Mobirise


Imke Emons

Kandidaat

Geboren in 1985 te Venray ben ik opgegroeid en woonachtig in Horst. Hier ging ik naar school, werd ik ondernemer, voorzitter van een bijzondere stichting, ging ik samenwonen, trouwen en kreeg ik een tweeling.

Het is van belang dat deze mooie, toeristische en economisch belangrijke gemeente continu nadenkt over hoe het nóg beter zou kunnen gaan. Voor de bedrijven, het toerisme, maar vooral óók voor de inwoners van Horst aan de Maas.

Ik sta voor een open en intensieve communicatie met de inwoners en ondernemers. Op deze manier zal er sprake zijn van een duidelijk zichtbare band tussen de inwoners/ondernemers van Horst aan de Maas en de gemeenteraad. Alleen zo wordt binnen onze gemeente bekend wat er onder de burgers leeft en kunnen wij er op anticiperen.

Ik beschouw het als een grote uitdaging om door te gaan op de mooie, stevige basis die er al ligt en verder te gaan op de weg van vernieuwing. Ik vind het spannend om, ondanks reuma, een ernstig nekprobleem en gezondheidsproblemen binnen mijn gezin, kandidaat te mogen staan. Maar ik heb er heel erg veel zin in en zal mij met hart en ziel inzetten mocht ik verkozen worden als gemeenteraadslid. Indien ik gekozen word, ben ik vanzelfsprekend voor de hele zittingsperiode beschikbaar en zal ik mij volledig inzetten om alle mensen, samen met de VVD, nog enthousiaster te maken over onze geweldig mooie gemeente!  

 

VVD Horst aan de Maas