free bootstrap builder

Eric Thissen

Ik ben 49 jaar, gehuwd met Sandra en we hebben twee kinderen: Daan van 10 en Maud van 8 jaar oud. Geboren en getogen in Grubbenvorst, waar we met heel erg veel plezier wonen. In het dagelijks leven werk ik voor de ING. Ik ben senior relatiemanager in de ‘mid corporate markt’ en aanspreekpunt voor bedrijven uit de bouw- en vastgoedbranche.

Politiek heeft altijd mijn bijzondere interesse gehad en naast veel vrijwilligerswerk voor diverse verenigingen, zoals volleybalvereniging S.V. Aspargos, badmintonclub Grubbenvorst en Tennisclub Grubbenvorst, heb ik vanaf de oprichting tot 2012 deel uitgemaakt van de dorpsraad in Grubbenvorst. Een mooie tijd met toen al grote projecten en uitdagingen in en rondom Grubbenvorst.

Ik heb gekandideerd voor de lijst van de VVD in Horst aan de Maas omdat ik vanuit mijn functie regelmatig in aanraking kom met mooie nieuwe grote bouw- en ontwikkelprojecten door onze hele provincie. En er is niets mooier dan vanuit het niets iets te zien ontstaan en daar gezamenlijk een steentje aan bij te dragen. Dat wil ik ook vanuit de VVD gaan doen.

Ik wil mij in Horst aan de Maas inzetten voor een duidelijkere profilering van onze mooie regio Noord Limburg en Horst aan de Maas in het bijzonder. Dit kan natuurlijk niet zonder visie en input van de inwoners zelf en juist daarin ligt de grote uitdaging. Ik daag u uit om met ons te sparren en na te denken over de toekomst van onze mooie gemeente Horst aan de Maas.