make your own website for free

Yvonne Douven

Ik ben 39 jaar geleden geboren in Horst en opgegroeid in een liberaal nest. Mensen betitelen mij als een spontane vrouw met belangstelling voor de mensen om mij heen. Ik ben getrouwd met Leon Driessen en trots op onze zoon Voice en dochter Angel. En vanuit het moederschap ook nauw betrokken bij de scholen en sportverenigingen die daarbij komen kijken. Op dit moment heb ik twee parttimebanen, enerzijds werk ik in het bedrijf van mijn man (een blauwe bessenkwekerij in Meterik) en anderzijds werk ik als jongerencoach bij een jongerenhuis in Swolgen met jongeren en jongvolwassenen die niet meer thuis kunnen wonen. Ik ben hier actief bezig met hun begeleiding naar zelfstandigheid door te helpen op het gebied van school, financiën en koken en het creëren van een reëel toekomstbeeld.

Ik woon met veel plezier in Melderslo, het is hier veilig en bovenal gezellig wonen. Melderslo kent een bloeiend verenigingsleven en een groot gevoel voor saamhorigheid. Melderslo wordt door alle leeftijdsgroepen gedragen en ligt direct grenzend aan Horst. Horst waar ik regelmatig te vinden ben om te winkelen of een gezellig terrasje te pikken. In mijn vrije tijd wandel ik graag door de geweldige natuurgebieden die Horst aan de Maas rijk is. Ook vind je me regelmatig op de fiets of op de tennisvelden van Horst. We hebben zoveel moois, zo dichtbij.

Kennis neem ik mee uit voorbije jaren en ik geloof ook dat je nooit te oud bent om te blijven leren. Als student werkte ik in lokale horecagelegenheden en ik ken de charmes van deze branche. Veertien jaar heb ik mijn eigen schoonheidssalon gerund en dit met veel ambitie gedaan. Ik merkte dat de commerciële tak mij erg aantrok en dit kon ik verder uitbreiden in ons blauwe bessenbedrijf. Hier heb ik veel kennis opgedaan in de landbouwsector en de uitdagingen die daarbij komen kijken, zoals bijvoorbeeld huisvestiging van tijdelijke medewerkers, afzet van product en zo nog meer zaken. Ook ben ik actief bestuurslid geweest bij een lokale dansvereniging. En uiteraard kom je vanuit de jongerensector op veel plaatsen. Dan zie je ook hoe het anders kan en mag. Voor de jongeren van Horst aan de Maas zou ik me dan ook graag inzetten binnen de VVD.

Als lid van de VVD Horst aan de Maas stroop ik graag mijn mouwen op om me in te zetten voor deze geweldige gemeente. Samen kunnen wij dit zo behouden of zelfs nog sterker maken. Laat het me horen als je ideeën hebt of je verhaal wilt vertellen. Ik luister graag en denk actief met jou mee!