css templates
Mobirise


Luc Cuijpers

Kandidaat

Ik ben met mijn 20 jaar de jongste kandidaat op de kieslijst voor de VVD in Horst aan de Maas en dat vind ik een eer. Waarom? Op de eerste plaats omdat ik maatschappelijk betrokken ben. En op de tweede, maar zeker niet mindere, plaats ook omdat ik de wensen en noden van veel jongeren uit de gemeente Horst aan de Maas ken en me er hard voor wil maken ook met hun belangen nadrukkelijk rekening te houden.

Na mijn middelbare school in Horst studeer ik nu Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Eerlijkheid en rechtvaardigheid zijn kernwoorden die ik heel belangrijk vind. Door mijn studie hoop ik later ook vanuit mijn beroep daar een steentje aan te kunnen bijdragen.

Ik heb besloten mij te kandideren voor de VVD in Horst aan de Maas omdat ik van jongs af aan al erg geïnteresseerd ben in politieke, juridische en actuele onderwerpen. En ik me graag vol enthousiasme wil inzetten om daar voor de inwoners en ondernemingen het maximaal mogelijke uit te halen met als doel een plezierige leef- en werkomgeving te houden en deze waar mogelijk nog verder uit te bouwen. En daarvoor ga ik er met een frisse blik tegenaan, jong en gedreven!

VVD Horst aan de Maas